2019 Το 3ο συνέδριο για την υγεία των ματιών της Κίνας θα διεξαχθεί σύντομα

- Aug 30, 2019-

Αγαπητοί ειδικοί, συναδέλφους στον τομέα της οφθαλμολογίας και αντι-τυφλοί:

Προκειμένου να υλοποιηθεί το πνεύμα του 19ου Κογκρέσου και να προωθηθεί η εφαρμογή του «Σχεδίου Υγιούς Σχεδιασμού της Κίνας 2030» και του «13ου Πενταετούς Εθνικού Σχεδίου Υγείας για τα Μάτια (2016-2020)», θα πραγματοποιηθεί το 2019. 15-17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Xi'an, επαρχία Shaanxi. Με το θέμα "Η πρόληψη της τύφλωσης και η άσκηση της αποστολής του φωτός", η διάσκεψη αυτή καλεί διάσημους ειδικούς για την πρόληψη και θεραπεία της τύφλωσης και της υγείας των ματιών στο σπίτι και στο εξωτερικό, για να δώσει ειδικές διαλέξεις, να ανταλλάξει και να μοιραστεί την πρόληψη της τύφλωσης. Οι τελευταίες πολιτικές, μοντέλα εμπειρίας και ιδέες για τη θεραπεία της τύφλωσης και της υγείας των ματιών.

Το συνέδριο ήταν πλούσιο σε περιεχόμενο και παρακολούθησε στενά τις αναπτυξιακές ανάγκες. Δημιούργησε ένα ειδικό φόρουμ, μια νέα έκθεση για την πρόληψη της τύφλωσης, μια ειδική έκθεση για τον ποιοτικό έλεγχο της χειρουργικής επέμβασης καταρράκτη, μια ειδική έκθεση για τον ποιοτικό έλεγχο της οφθαλμολογίας, μια ειδική έκθεση για την υγεία των ματιών των σοφών και μια ειδική έκθεση για την καθιέρωση της πρωτοβάθμιας υγεία των ματιών. Επιπλέον, ιδρύθηκε το Εθνικό Σαλόνι Εργασίας Υγείας Μάτι 2019 για την προώθηση και την ενίσχυση της συνεργασίας και των ανταλλαγών μεταξύ των οργανώσεων, μεταξύ των οργανώσεων, των διαπεριφερειακών και διεθνών τυφλών. Σας προσκαλούμε ειλικρινά να συμμετάσχετε στην κοινή συζήτηση της αρχικής πρόθεσης, της αποστολής και του μέλλοντος της εθνικής άμυνας της Κίνας και της εργασίας για την υγεία των ματιών.

Ώρα των συνεδριάσεων: εγγραφή στις 15 Αυγούστου. αναχώρηση το απόγευμα της 17ης Αυγούστου

Τόπος: Xi'an Jianguo Hotel (Νο 2, Muzhu Road, Beilin District, Xi'an, επαρχία Shaanxi, τηλ: 029-82598888)


图片2


Διοργανωτής οργανισμού:

Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Υγείας Ινστιτούτο Διαχείρισης Νοσοκομείων, Δεύτερο Συνδεδεμένο Νοσοκομείο του Κολέγου του Xi'an, Fred Hollow Foundation, Hunan Eye Eye Foundation

Υποστηρίζεται από: Ιατρική Εταιρεία Οφθαλμολογίας της Ομάδας Πρόληψης Οφθαλμολογίας της Κίνας, Διεθνής Ένωση Πρόληψης Τυφλών (IAPB)

Χορηγηθείσες πιστώσεις: Το συνέδριο αυτό είναι ένα εθνικό πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης στον τομέα της ιατρικής. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν 6 βαθμούς από τις πιστωτικές μονάδες της Εθνικής Ιατρικής Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.

Επικοινωνία με την ομάδα συνεδρίων

(1) Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Υγείας Νοσοκομείο Ινστιτούτο Έρευνας

Επικοινωνία: Ζαν Λέιλι, Φενγκ Τζίνγκινγκ

Αριθμός επικοινωνίας: 18611098801, 18810488607

Email: cehc_niha@163.com

(2) Το δεύτερο συνεργαζόμενο νοσοκομείο του Ιατρικού Κολλεγίου του Xi'an

Επικοινωνία: Αυτός Yuan

Αριθμός επικοινωνίας: 15129237379

https://www.gift-package.com/