Θήκες από γυαλί από μαλακό βαμβάκι

Θήκες από γυαλί από μαλακό βαμβάκι

Ένας καλός και ελαφρύς τρόπος αποθήκευσης και προστασίας των γυαλιών σας ή των γυαλιών ηλίου και άλλων προσωπικών αντικειμένων στην τσάντα σας. Αυτό το ύφασμα με κέλυφος από γυαλί είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι και είναι μαλακό με 3 mm. υλικό σφουγγαριού και επενδεδυμένο με συντεταγμένο χρυσό ακατέργαστο ταϊλανδικό μεταξωτό ύφασμα
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Ένας καλός και ελαφρύς τρόπος αποθήκευσης και προστασίας των γυαλιών σας ή των γυαλιών ηλίου και άλλων προσωπικών αντικειμένων στην τσάντα σας. Αυτό το ύφασμα με κέλυφος από γυαλί είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι και είναι μαλακό με 3 mm. υλικό σφουγγαριού και επενδεδυμένο με συντεταγμένο χρυσό ακατέργαστο ταϊλανδικό μεταξωτό ύφασμα Τονισμένο με ένα όμορφο κλείσιμο κινεζικών κόμβων και βρόχων. Σε αυτό το ύφασμα διατίθενται επίσης αντίστοιχη θήκη με κορδόνια περίσφιξης και τσάντα δώρου.

5


Χαρακτηριστικά

Κλείσιμο κόμβου και βρόχου. Ελαφριά επένδυση και μαξιλάρι με 3 mm. υλικό σφουγγαριών Πλήρως επενδεδυμένο με συντονισμένο χρυσό ακατέργαστο ταϊλανδέζικο μεταξωτό ύφασμα. Συνιστάται στεγνό καθάρισμα ή κηλίδες. Η θήκη κρατά ένα τυπικό μέγεθος γυαλιά ή αποχρώσεις. Αυτή η θήκη έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα γυαλιά ή τις αποχρώσεις σας από γρατσουνιές. Η ωραία και ελαφριά κατασκευή του δεν παίρνει πολύ χώρο στο πορτοφόλι ή στην τσάντα σας. Αυτή η θήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει άλλα προσωπικά αντικείμενα της επιλογής σας.

201709221504348928042201805281536213544652

Hot Tags: μαλακά βαμβακερά γυαλιά, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like