Θήκη για γυαλιά ανάγνωσης

Θήκη για γυαλιά ανάγνωσης

Το Reading Glasses Case σχεδιάστηκε με την ιδέα ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν περιστασιακά γυαλιά ανάγνωσης. Μερικές φορές τα χρειάζεστε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα για να διαβάσετε κάτι γρήγορα. Η διαδικασία αναζήτησης, ανοίγματος, αφαίρεσης, χρήσης και επιστροφής σε μια παραδοσιακή θήκη μειώνεται σε μία κίνηση. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό σώμα με συρόμενο γάντζο και εσωτερική επένδυση από μαλακό καουτσούκ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Το Reading Glasses Case σχεδιάστηκε με την ιδέα ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν περιστασιακά γυαλιά ανάγνωσης. Μερικές φορές τα χρειάζεστε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα για να διαβάσετε κάτι γρήγορα. Η διαδικασία αναζήτησης, ανοίγματος, αφαίρεσης, χρήσης και επιστροφής σε μια παραδοσιακή θήκη μειώνεται σε μία κίνηση. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό σώμα με συρόμενο γάντζο και εσωτερική επένδυση από μαλακό καουτσούκ. Συνδέστε τη θήκη γυαλιών στο εσωτερικό της τσάντας χειρός, του χαρτοφύλακα, του πορτοφολιού ή του σακιδίου. Η θήκη για γυαλιά ανάγνωσης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κανονική θήκη γυαλιών. Απλά γυρίστε το εσωτερικό μέρος ανάποδα.

3


χαρακτηριστικό

Μια εξαιρετική θήκη γυαλιού ανάγνωσης με σκληρό κέλυφος σε μαύρο χρώμα. Το εξωτερικό έχει ένα εύκολο ανοιχτό κλικ για να εξασφαλίσει ευκολία στη χρήση σας. Το εσωτερικό έχει μια μαλακή εσωτερική επένδυση που διασφαλίζει ότι τα γυαλιά ανάγνωσης θα προστατεύονται καλά μέσα από τυχόν ζημιές, κηλίδες ή δακτυλικά αποτυπώματα.

201903150928157832645201902271332273952858


Hot Tags: Θήκη γυαλιών ανάγνωσης, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like