Εκτύπωση θήκης γυαλιού

Εκτύπωση θήκης γυαλιού

Προστατέψτε τα γυαλιά σας σε αυτή την ιδιότροπη θήκη γυαλιού που διαθέτει μια μοναδική εκτύπωση πλέγματος λαβύρινθο. Αυτό το σκληρό κέλυφος, δομημένη τάξη διαθέτει μια ιδιότροπη εκτύπωση πλέγματος λαβύρινθο στο μπροστινό μέρος. Η θήκη ταιριάζει πιο τυποποιημένα γυαλιά μεγέθους και γυαλιά ανάγνωσης.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Προστατέψτε τα γυαλιά σας σε αυτή την ιδιότροπη θήκη γυαλιού που διαθέτει μια μοναδική εκτύπωση πλέγματος λαβύρινθο. Αυτό το σκληρό κέλυφος, δομημένη τάξη διαθέτει μια ιδιότροπη εκτύπωση πλέγματος λαβύρινθο στο μπροστινό μέρος. Η θήκη ταιριάζει πιο τυποποιημένα γυαλιά μεγέθους και γυαλιά ανάγνωσης. Το εσωτερικό είναι επενδεδυμένα και δεν θα το μηδέν μέχρι τους φακούς. Η θήκη γυαλιού είναι ιδανική για να ρίξει σε μια τσάντα ή τσάντα για καθημερινή χρήση. Προστατέψτε και αποθηκεύστε τα γυαλιά σας σε αυτό το χαριτωμένο και ιδιότροπη θήκη γυαλιών που χαρακτηρίζει μια διασκεδαστική και μοναδική εκτύπωση πλέγματος λαβύρινθου.

 7


Δυνατότητα

Αυτές οι εξατομικευμένες περιπτώσεις γυαλιών είναι τέλειες για τη μεταφορά των γυαλιών ή των γυαλιών ηλίου στο ύφος. Τα δονούμενα σχέδια και τα χρώματα θα βοηθήσουν επίσης εάν έχετε το πρόβλημα που βρίσκει την περίπτωσή σας στο κατώτατο σημείο ενός πορτοφολιού ή μιας τσάντας.

Σκληρό κέλυφος, δομημένη θήκη γυαλιού διαθέτει μια διασκεδαστική και ιδιότροπη εκτύπωση λαβύρινθο, επενδεδυμένα εσωτερικό.

Ταιριάζει πιο τυποποιημένα γυαλιά μεγέθους και γυαλιά ανάγνωσης.

Προστατέψτε τα γυαλιά σας από το σπάσιμο με την αποθήκευση και τη μεταφορά τους γύρω σε αυτή την περίπτωση.

201805281452487914334201805281536213544652

Hot Tags: περίπτωση γυαλιών εκτύπωσης, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρικός, φτηνός, συνήθεια, COem, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like