Εξατομικευμένη θήκη γυαλιών

Εξατομικευμένη θήκη γυαλιών

Μετατρέψτε το συνηθισμένο σε εξαιρετικό με μια εξατομικευμένη θήκη γυαλιών. Κατασκευασμένο από παχύ, μαλακό Neoprene, είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την προστασία των γυαλιών σας και για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το κλείσιμο με κουμπωτό κάλυμμα εμποδίζει τα γυαλιά σας να πέσουν έξω στην τσάντα ή την τσέπη σας και να υποστούν ζημιά, καθιστώντας αυτές τις προσαρμοσμένες θήκες για γυαλιά εξαιρετικά πρακτικές και διασκεδαστικές.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Μετατρέψτε το συνηθισμένο σε εξαιρετικό με μια εξατομικευμένη θήκη γυαλιών. Κατασκευασμένο από παχύ, μαλακό Neoprene, είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την προστασία των γυαλιών σας και για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το κλείσιμο με κουμπωτό κάλυμμα εμποδίζει τα γυαλιά σας να πέσουν έξω στην τσάντα ή την τσέπη σας και να υποστούν ζημιά, καθιστώντας αυτές τις προσαρμοσμένες θήκες για γυαλιά εξαιρετικά πρακτικές και διασκεδαστικές. Εξαιρετικά ελαφρύ, κομψό και συμπαγές, δεν υπάρχει όγκο εδώ καθιστώντας αυτές τις μοναδικές γυάλινες θήκες ένα ιδανικό αξεσουάρ που είναι εύκολο στη μεταφορά.

6


χαρακτηριστικό

Και οι δύο πλευρές εκτυπώθηκαν με τις φωτογραφίες σας

Ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη γυαλιών εκτός από το XL

Ευέλικτο, ανθεκτικό νεοπρένιο για μέγιστη επένδυση

Το κλείσιμο Snap top προσθέτει περισσότερη προστασία

Το συμπαγές μέγεθος το καθιστά ιδανικό για τσάντες, τσέπες

Προσθέστε κείμενο για αναγνώριση

Φροντίδα: Μόνο κρύο ευαίσθητο πλύσιμο ή σκουπίστε τακτικά με ένα υγρό πανί για να αποφύγετε την κατασκευή σκληρών λεκέδων.

201903150945515203727201903150928361234644

Hot Tags: εξατομικευμένη θήκη γυαλιών, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like