Πτυσσόμενη θήκη γυαλιών

Πτυσσόμενη θήκη γυαλιών

Αυτή η θήκη αναδιπλούμενων γυαλιών μπορεί να διπλωθεί σε επίπεδο σχήμα, που εξοικονομεί χώρο για αποθήκευση. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το θραύσμα της θήκης τους όταν βάζουν τα γυαλιά τους και το τριγωνικό σχήμα του έχει ισχυρή επίδραση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Αυτή η θήκη αναδιπλούμενων γυαλιών μπορεί να διπλωθεί σε επίπεδο σχήμα, που εξοικονομεί χώρο για αποθήκευση. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το θραύσμα της θήκης τους όταν βάζουν τα γυαλιά τους και το τριγωνικό σχήμα του έχει ισχυρό αποτέλεσμα. Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη θήκη, δεν καταλαμβάνει χώρο όταν διπλώνεται και αποθηκεύεται. Είναι επίσης αδιάβροχο και αντιολισθητικό με υφή PU για άνετη αίσθηση. Το εσωτερικό είναι τυλιγμένο σε μπλε φανέλα για προστασία των γυαλιών.

1


Πλεονέκτημα

Τα πλεονεκτήματα των γυαλιών που μπορούν να διπλωθούν κάνουν πολλά άτομα να τους αρέσουν. Το εξωτερικό της θήκης είναι κατασκευασμένο από δέρμα PU και αισθάνεται άνετα. Το εσωτερικό του βελούδου μπορεί να προστατεύσει καλά τα γυαλιά και να αποφύγει τις γρατσουνιές του φακού. Ορισμένες μαλακές θήκες και θήκες με γυαλιά έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι δεν καταλαμβάνουν χώρο, αλλά δεν έχουν αρκετή αντίσταση πίεσης και αντίσταση πτώσης. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να συνθλίψουν εύκολα τα γυαλιά τους όταν χρησιμοποιούν μαλακή θήκη και θήκη γυαλιών. Αυτή η αναδιπλούμενη θήκη αποφεύγει αυτό το πρόβλημα, μπορεί να προστατεύσει τα γυαλιά των ανθρώπων&# 39 περισσότερο από αυτές τις δύο θήκες. Μερικά κορίτσια έχουν πολλά πράγματα και η μαλακή θήκη παραμορφώνεται εύκολα από κάτω. Αυτή η θήκη μπορεί να διπλωθεί σε ένα επίπεδο ορθογώνιο αντικείμενο, το οποίο δεν θα συνθλιβεί ακόμη και αν είναι τοποθετημένο στο κάτω μέρος.

201903150948349540866

Hot Tags: πτυσσόμενη θήκη γυαλιών, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like