Θήκη για γυαλιά Θήκη για γυαλιά

Θήκη για γυαλιά Θήκη για γυαλιά

Η τσάντα με λεπτή τσόχα μπορεί να κρατά τα γυαλιά, τα γυαλιά ηλίου, τα καλλυντικά, το κραγιόν, τα κλειδιά, τις κάρτες, το στυλό, το μολύβι. Μια τσάντα μπορεί να χρειαστεί όλες τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. Βάλτε το εύκολα στην τσάντα σας, στην τσάντα, στο σακίδιο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Η τσάντα με λεπτή τσόχα μπορεί να κρατά τα γυαλιά, τα γυαλιά ηλίου, τα καλλυντικά, το κραγιόν, τα κλειδιά, τις κάρτες, το στυλό, το μολύβι. Μια τσάντα μπορεί να χρειαστεί όλες τις ανάγκες σας.

Κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. Βάλτε το εύκολα στην τσάντα σας, στην τσάντα, στο σακίδιο.

Απλός βολικός σχεδιασμός για την καθημερινή σας χρήση.

Το εσωτερικό και εξωτερικό ύφασμα δεν θα χαράξει τους φακούς, θα παρέχει καλή προστασία στα γυαλιά και τα άλλα αντικείμενα σας.

Η φορητή και περιεκτική προστατευτική θήκη Unisex είναι κατάλληλη για γυαλιά ανάγνωσης, μικρό, μεσαίου μεγέθους σκελετό, ακόμη και γυαλιά ηλίου, ταιριάζει σε γυναίκες, άνδρες, ενήλικες, έφηβους, μαθητές κ.λπ.

1


χαρακτηριστικό

Καλή προστασία: Η τσέπη γυαλιού μπορεί να προστατεύσει τα γυαλιά σας από το σπάσιμο, το ξύσιμο, τη σκόνη, να τη διατηρεί καθαρή και ασφαλή.

Ποτέ μην ανησυχείτε: Το εσωτερικό και το εξωτερικό μαλακό ύφασμα δεν θα χαράξουν τους φακούς, καλό αποτέλεσμα σοκ για να παρέχουν τα γυαλιά σας τον καλύτερο προστατευτή.

Slip in Open Εύκολη πρόσβαση: Η γυάλινη θήκη ολίσθησης σε ανοιχτό σχεδιασμό, πολύ εύκολη πρόσβαση στα γυαλιά σας, όχι μόνο μπορεί να μεταφέρει τα γυαλιά, αλλά και κλειδιά, κάρτες, κραγιόν και άλλα μικρά πράγματα. Ανθεκτικά είδη που ταιριάζουν πολύ στις γυναίκες, τους άνδρες, τα κορίτσια, τα αγόρια κ.λπ.

Εξαιρετικά ελαφρύ εύκολο στη μεταφορά: Κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον ύφασμα, καλή μόνωση, εύκαμπτο και ανθεκτικό στη φθορά, εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά.

Κρατήστε διάφορα γυαλιά: Η τσάντα τσέπης τσόχας από γυαλί είναι κατάλληλη για γυαλιά ηλίου τυπικού μεγέθους, αποχρώσεις, γυαλιά ασφαλείας, γυαλιά οθόνης βίντεο, γυαλιά υπολογιστή anti-glare, γυαλιά ανάγνωσης.

201805281458279038939

201805281536213544652

Hot Tags: θήκη γυαλιού, θήκη γυαλιών, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like