Κινητή θήκη Microfiber

Κινητή θήκη Microfiber

Αυτά τα σακουλάκια 100% μικροϊνών είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής πυκνότητας μικροϊνών σχεδιασμένα για να προστατεύουν την οθόνη του κινητού σας και να καθαρίζουν βρωμιά, σκόνη και λιπαρές μουτζούρες από ευαίσθητες επιφάνειες όπως γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως και φακούς κάμερας, κινητό τηλέφωνο, πάνελ MP3 και PDA καθώς και οθόνες φορητού υπολογιστή και υπολογιστή χωρίς γρατσουνιές.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Αυτά τα σακουλάκια 100% μικροϊνών είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής πυκνότητας μικροϊνών σχεδιασμένα για να προστατεύουν την οθόνη του κινητού σας και να καθαρίζουν βρωμιά, σκόνη και λιπαρές μουτζούρες από ευαίσθητες επιφάνειες όπως γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως και φακούς κάμερας, κινητό τηλέφωνο, πάνελ MP3 και PDA καθώς και οθόνες φορητού υπολογιστή και υπολογιστή χωρίς γρατσουνιές. Περιλαμβάνουν ένα ρυθμιζόμενο πλαστικό κλείσιμο με σφαιρίδια για το κλείσιμο της θήκης κλειστή για να διασφαλιστεί η φύλαξη των περιεχομένων. Το λογότυπό σας μπορεί επίσης να εκτυπωθεί στην τσάντα. Τα μεγέθη και τα χρώματα μπορούν επίσης να προσαρμοστούν. Είναι πολύ καλό για την προστασία των γυαλιών και της προώθησής σας.

WEST6773


χαρακτηριστικό

Ένας εξαιρετικός φορέας για το iPhone, το Samsung touch, το βατόμουρο, το droid ή οποιαδήποτε μικρή φορητή ηλεκτρονική συσκευή

πολύ άνετα και ωραία εμφάνιση όταν το χρησιμοποιείτε

Το μαλακό υλικό μικροϊνών αφαιρεί τα δακτυλικά αποτυπώματα και τη σκόνη

Η θήκη από υλικό flanel

Αυτή η θήκη μπορεί να σας χρησιμεύσει, οτιδήποτε μπορεί να τεθεί σε μέγεθος

201805281458279038939

201805281458479311042

Hot Tags: φορητή θήκη μικροϊνών, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like