Διαφανής αδιάβροχη τσάντα καλλυντικών

Διαφανής αδιάβροχη τσάντα καλλυντικών

Διαφανής σχεδιασμός που είναι πολύ εύκολο να δει τι αποθηκεύεται και πού είναι. Μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε εύκολα χωρίς να σκάβετε πια

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος

Διαφανής σχεδιασμός που είναι πολύ εύκολο να δει τι αποθηκεύεται και πού είναι. Μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε εύκολα χωρίς να σκάβετε πια

Κατασκευασμένο από διαφανές ύφασμα από PVC, μπορεί εύκολα να συσκευαστεί και να απορριφθεί σχεδόν οπουδήποτε, ενώ έχει μεγάλη χωρητικότητα να μεταφέρει σχεδόν όλα τα προϊόντα περιποίησης που χρειάζεστε για ένα μικρό ταξίδι.

Λειτουργική τσάντα για χρήση πολλαπλών χρήσεων: Τσάντα πλύσης τουαλέτας, Οργάνωση αποθήκευσης ταξιδιού, Μικρή οργάνωση μακιγιάζ, Φορητή οργάνωση κιτ ταξιδιού, Τσάντα ξυρίσματος, Dopp Kit κ.λπ.

5


χαρακτηριστικό

❤ Υλικό Premium: Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό PVC, αυτή η φορητή καλλυντική τσάντα είναι ελαφριά και ανθεκτική. Το διαφανές υλικό σας επιτρέπει να έχετε μια καθαρή ματιά του τι υπάρχει μέσα.

❤Metal Zipper GG; Αποσπώμενος ιμάντας χειρός: Η σαφής τσάντα οργάνωσης μακιγιάζ διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό κλείσιμο με φερμουάρ που διευκολύνει την αφαίρεση των πραγμάτων και το κράτημα του αντικειμένου σας μέσα. Και ο αποσπώμενος ιμάντας χειρός θα προσφέρει επιπλέον άνεση.

❤Αδιάβροχο: Αυτή η σακούλα πλυσίματος είναι αδιάβροχη και αδιάβροχη για να διατηρεί όλα τα αντικείμενα ασφαλή. Σε κάποιο βαθμό, μπορεί επίσης να αποτρέψει τη διαρροή υγρού στον σάκο.

❤ Ευρείες Εφαρμογές: η φορητή οργανική θήκη διαθέτει μεγάλο χώρο για να κρατά όλα τα προϊόντα περιποίησης και τα καλλυντικά όταν ταξιδεύετε Είναι κομψό και έχει μοντέρνο χρώμα, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε μετρητά, γυαλιά, κλειδιά, φορητή μπαταρία κ.λπ.

201805281458279038939201805281534023611169

Hot Tags: διαφανής αδιάβροχη καλλυντική τσάντα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like