Μπαστούνι συνυφασμένη καλλυντικά τσάντα

Ως γνωστό, Chanel έχει αυτό το είδος του πλέγματος. Τώρα μπορούμε να κάνουμε αυτό το μοτίβο στην τσάντα μας. Ενώ η αγορά είναι ανταγωνιστικά με φθηνή τιμή και χαμηλής ποιότητας, το εργοστάσιό μας είναι αφιερωμένο στην εκμάθηση και εφαρμόζοντας τη νεώτερη τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης σε περίπτωση γυαλιά, καθιστώντας τις περιπτώσεις γυαλιά από μια περίπτωση giveaway εξαίσια δώρο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1、Μπαστούνι συνυφασμένη καλλυντικά τσάντα εισαγωγή

Λέξεις-κλειδιά: Μπαστούνι-συνυφασμένη, καλλυντική τσάντα, μεταλλική ετικέτα

image001


Ως γνωστό, Chanel έχει αυτό το είδος του πλέγματος. Τώρα μπορούμε να κάνουμε αυτό το μοτίβο στην τσάντα μας. Ενώ η αγορά είναι ανταγωνιστικά με φθηνή τιμή και χαμηλής ποιότητας, το εργοστάσιό μας είναι αφιερωμένο στην εκμάθηση και εφαρμόζοντας τη νεώτερη τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης σε περίπτωση γυαλιά, καθιστώντας τις περιπτώσεις γυαλιά από μια περίπτωση giveaway εξαίσια δώρο. Με δικό μας τμήμα σχεδιασμό, τώρα έχουμε περισσότερα από 1000pcs πρωτότυπα σχέδια για την εκτύπωση για την επιλογή.

image003


2、FAQ

Q1:Why να επιλέξετε εμάς;

A: Wuxi Dongsheng δώρο κουτί στολίδια εργοστάσιο, ένα εξειδικευμένο κατασκευαστή του ύφασμα ινών μικροϋπολογιστών, περιπτώσεις γυαλιά/θήκη, καλλυντικές τσάντες /bags, EVA περιπτώσεις εργαλείο δώρο περιπτώσεις) στην Ανατολική Κίνα για 22 χρόνια. Εργαζόμενοι μας είναι πολύ εξειδικευμένο. Υποσχόμαστε την ποιότητα μας.

Q2: Πώς κάνετε μας επιχειρηματική σχέση μακροπρόθεσμα και καλό;

A: κρατάμε καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή για να εξασφαλιστεί οι πελάτες μας επωφελούνται

Q3. Τι είναι σας όροι της συσκευασίας;

A: Γενικά, εμείς πακέτο προϊόντων μας σε κόντρα πλακέ περιπτώσεις.

Q4. Τι είναι σας όροι πληρωμής;

Α: T/T 30% ως προκαταβολή, και 70% ισορροπία κατά αντίγραφο της BL. L/c όψεως.

Rattan-weaved-Cosmetic-bag_01Rattan-weaved-Cosmetic-bag_02


Hot Tags: μπαστούνι συνυφασμένη καλλυντικά τσάντα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρικής, φθηνή, έθιμο, OEM, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like