Τσάντες ψηφιακής εκτύπωσης Καλλυντική τσάντα

Ψηφιακές τσάντες εκτύπωσης Καλλυντική τσάντα Νέο σχέδιο Η τσάντα μακιγιάζ είναι εμπνευσμένη από τα γερμανικά παραμύθια. Ο σχεδιασμός αυτού του λουλουδιού συνδυάζει τα στοιχεία του λουλουδιού και της τσάντας. Κάντε την τσάντα πιο ελκυστική και μοναδική. Προσθέτει επίσης στη γυναικεία έκκληση της τσάντας. Συχνές ερωτήσεις Q1: Γιατί να μας επιλέξετε; A: Wuxi ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τσάντες ψηφιακής εκτύπωσης Καλλυντικά τσάντες Νέο σχέδιο


Η τσάντα μακιγιάζ είναι εμπνευσμένη από τα γερμανικά παραμύθια. Ο σχεδιασμός αυτού του λουλουδιού συνδυάζει τα στοιχεία του λουλουδιού και της τσάντας. Κάντε την τσάντα πιο ελκυστική και μοναδική. Προσθέτει επίσης στη γυναικεία έκκληση της τσάντας.

Συχνές ερωτήσεις

Ε1: Γιατί να μας επιλέξετε;

A: Wuxi Dongsheng εργοστάσιο δώρων κουτί δώρων, ένας εξειδικευμένος κατασκευαστής πανί υφάσματα μικροσκοπικά, περιπτώσεις γυαλιών / σακούλα γυαλιά, καλλυντικά τσάντες / τσάντες, περιπτώσεις EVA εργαλείο, περιπτώσεις δώρων) στην Ανατολική Κίνα για 22 χρόνια. Οι εργαζόμενοι μας είναι πολύ skilled.We υπόσχονται ποιότητα.

Q2: Τι γίνεται με το χρόνο παράδοσης;

A: Γενικά, θα χρειαστούν 30 έως 40 ημέρες από τη λήψη της προκαταβολής σας. Ο συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τα στοιχεία και την ποσότητα της παραγγελίας σας.

Ε3. Ποιοι είναι οι όροι συσκευασίας σας;

A: Γενικά, συσκευάζουμε τα προϊόντα μας σε περιπτώσεις κόντρα πλακέ.


Hot Tags: ψηφιακές τσάντες εκτύπωσης καλλυντικά τσάντα, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, έθιμο, ΚΑΕ, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like