Μεταξοτυπία τσάντα έλξης

Μεταξοτυπία Ένδυση τσάντα για τσέπες με κοντή μπλούζα Αυτή η τσάντα πλεξίματος λινών είναι πολύ ελαφριά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλλυντικά όπως κινητά τηλέφωνα, αλλαγή και κραγιόν. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών πελατών να δέχονται μικρά αντικείμενα. 1.Τι είναι τα κύρια προϊόντα της εταιρείας σας; Παράγουμε κυρίως γυαλιά ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μεταξοτυπία τσάντα κορδόνι τσάντα έλξης


Αυτή η σακούλα κορδονιών λινό είναι πολύ ελαφριά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλλυντικά όπως κινητά τηλέφωνα, αλλαγή και κραγιόν. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών πελατών να δέχονται μικρά αντικείμενα.

1.Τι είναι τα κύρια προϊόντα της εταιρείας σας;

Παράγουμε κυρίως περιπτώσεις γυαλιά, ψηφιακές τσάντες εκτύπωσης & σακούλες, χειροποίητο κουτί, ύφασμα καθαρισμού, κάλυψη τηλεφώνου και ηλεκτρονική συσκευασία προϊόντων.

2. Ποιες χώρες εξάγουν τα προϊόντα σας;

Την Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή.

3.Ποιό είναι ο τυπικός χρόνος παράδοσης για δείγματα και μαζική παραγωγή;

Για δείγματα, είναι περίπου 7 ημέρες. Για τη μαζική παραγωγή, είναι περίπου 30 ημέρες μετά την επιβεβαίωση δειγμάτων και παραγγελιών.

4.Πώς λειτουργεί το QC σας;

Διαχωρίζουμε το σύστημα επιθεώρησης σε έλεγχο εισερχόμενων υλικών, ελέγχουμε την παραγωγή QC και εξερχόμενων τελικών προϊόντων.

5.Για ποια λιμάνια συνήθως μεταφέρετε εμπορεύματα;

Συνήθως αποστέλλουμε προϊόντα από το λιμάνι της Σαγκάης

6.What είναι ο όρος πληρωμής σας;

Κανονικά, είναι πληρωμή Τ / Τ 30% σε προηγμένη πληρωμή 70% πριν από την αποστολή.


image007(002)(001).jpgHot Tags: μεταξοτυπία τσάντα τσάντα έλξης εκτύπωσης, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φθηνή, έθιμο, ΚΑΕ, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like