Υπέροχη τσάντα κέρματος

Ενώ η αγορά ανταγωνίζεται με φτηνές τιμές και χαμηλή ποιότητα, το εργοστάσιό μας είναι αφιερωμένο στη μάθηση και την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης στην περίπτωση των γυαλιών, καθιστώντας τις θήκες για γυαλιά από μια δώρα δώρων σε εξαιρετικό δώρο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

1, Lovely Coin τσάντα Εισαγωγή

image001


Όταν έρχεται ο χειμώνας, πολλά κορίτσια αρέσουν τα πράγματα με φτερά. Τώρα σχεδιάζουμε μια τσάντα νομισμάτων, μοιάζει με ένα πουλόβερ.

Ενώ η αγορά ανταγωνίζεται με φτηνές τιμές και χαμηλή ποιότητα, το εργοστάσιό μας είναι αφιερωμένο στη μάθηση και την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης στην περίπτωση των γυαλιών, καθιστώντας τις θήκες για γυαλιά από μια δώρα δώρων σε εξαιρετικό δώρο. Με το δικό μας τμήμα σχεδιασμού, τώρα έχουμε περισσότερα από 1000pcs πρωτότυπα σχέδια για την εκτύπωση για επιλογή.

image003


2 , Συχνές ερωτήσεις

Ε1: Γιατί να μας επιλέξετε;

A: Wuxi Dongsheng εργοστάσιο δώρων κουτί δώρων, ένας εξειδικευμένος κατασκευαστής πανί υφάσματα μικροσκοπικών ινών, θήκες γυαλιών / σακούλα, καλλυντικά τσάντες / τσάντες, περιπτώσεις EVA εργαλείο, περιπτώσεις δώρων) στην Ανατολική Κίνα για 22 χρόνια. Οι εργαζόμενοι μας είναι πολύ εξειδικευμένοι. Υποσχόμαστε την ποιότητά μας.

Q2: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας μια μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;

Α: Διατηρούμε καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας όφελος

Ε3. Ποιοι είναι οι όροι συσκευασίας σας;

A: Γενικά, συσκευάζουμε τα προϊόντα μας σε περιπτώσεις κόντρα πλακέ.

Ε4. Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;

A: T / T 30% ως κατάθεση και ισορροπία 70% έναντι αντιγράφου BL. L / C στο θέαμα.

image005


Hot Tags: όμορφη τσάντα νομισμάτων, προμηθευτές, κατασκευαστές, χονδρική, φτηνή, έθιμο, ΚΑΕ, ODM, χαμηλή τιμή

Εξεταστική

You Might Also Like