Η ιστορία μας

Το μπλε φτερό είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και εξαγωγέας που ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή ψηφιακών προϊόντων εκτύπωσης. Βρισκόμαστε στην πόλη Wuxi, με την εύκολη πρόσβαση στις μεταφορές, όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και εκτιμώνται σε μεγάλο βαθμό σε διάφορες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.


Το εργοστάσιό μας

Έχουμε το δικό μας εργοστάσιο - Wuxi Dongsheng, Dongsheng έχει επικεντρωθεί στην κορυφαία ποιότητα γυαλιών περίπτωση και πακέτο για πάνω από 20 χρόνια, με πλήρη εξοπλισμό επεξεργασίας, ισχυρή δύναμη της τεχνολογίας και την ετήσια παραγωγική ικανότητα των πάνω από 10.000.000 περιπτώσεις. Το εργοστάσιό μας έχει ξεκινήσει συνεχώς νέα προϊόντα με την πάροδο των ετών από την απορρόφηση της προηγμένης τεχνολογίας της Κίνας και άλλων χωρών και την εφαρμογή προηγμένων διαδικασιών, μόνο για την κάλυψη της ζήτησης των διαφόρων ειδών των πελατών και να κερδίσει την ευρεία αγορά με τα προϊόντα που πωλούνται καλά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

公司工厂 COMPANY FACTORY.jpg


Το προϊόν μας

Το προϊόν μας περιλαμβάνει τα εξής:

1. Δώρο

2. Είδη γραφείου

3. Τσάντα

4. Ψηφιακή εκτύπωση

5. Κατοικία

6. Εξωτερική

样品间  SAMPLE.jpg

Εφαρμογή προϊόντων

Δώρο, στοιχείο προώθησης, πακέτο, εκτύπωση, υπαίθρια, housekeeping, χαρτικά, τσάντες


Το Πιστοποιητικό μας

Πιστεύουμε πάντα ότι η επιτυχία της εταιρείας μας σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε. Πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας όπως ορίζονται στο ISO9001, τον εργοστασιακό έλεγχο της SMETA και το αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου. Επίσης, έχουμε υποθέσεις με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας


报告1(001).jpg报告2(001).jpg


报告3(001).jpg

Εξοπλισμός Παραγωγής

Μηχανή χύτευσης με έγχυση, πρέσα διάτρησης, συσκευασία με φυσαλίδες, ραπτομηχανή, μηχανή κοπής με λέιζερ, ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης, μηχάνημα πρότυπο

生产线 PRODUCT LINE.jpg


其它车间  OHER WORKSHOP.jpg

Αγορά Παραγωγής

Με βάση το δόγμα του "Πελάτες & Φήμη Πρώτον, και Κοινή Δημιουργία", το εργοστάσιό μας απολαμβάνουν την υγιή εμπιστοσύνη των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας είναι ευπρόσδεκτα από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λόγω της υψηλής ποιότητας και των χαμηλών τιμών, πλήρη πρότυπα και μοντέλα και την έγκαιρη παράδοση, τα οποία εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική και Νότια Αμερική.


Η υπηρεσία μας

Η απαίτηση των πελατών είναι το πρότυπο για εμάς. Είναι ο στόχος που το εργοστάσιό μας δεν σταματά ποτέ να επιδιώκει αυτό που "θέτει τους πελάτες στην πρώτη θέση, μετά από την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα? προσπαθώντας να δημιουργήσει πρώτης τάξεως μάρκες, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών, καλές και ειλικρινείς υπηρεσίες και διαχείριση, κερδίζοντας την εύνοια και την εμπιστοσύνη των πελατών ". Για να ικανοποιήσει την ανάγκη των πελατών, το εργοστάσιό μας παράγει προϊόντα με νέα πρότυπα και πολλαπλές παραλλαγές και υψηλή ποιότητα και καλωσορίζουμε τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να μας συνηθίσει.